Programi i sivjetmë për bujqësi siguron 3 mijë vende të reja punePrishtinë, 01 mars 2016 - Ministria e Bujqësisë, në programin për bujqësinë dhe zhvillimin rural të vitit 2016, përveç se ka rritur buxhetin për 3 milionë euro më shumë se vitin e kaluar, e ka zgjeruar edhe mbështetjen për shumë sektor të bujqësisë, si dhe ka krijuar disa ndryshime në program duke lehtësuar në shumë vende...
Franca rikonfirmon mbështetjen për bujqësinë kosovarePrishtinë, 02 shkurt 2016 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadoren e Francës në Prishtinë, Maryse Daviet. Ministri Krasniqi e njoftoi ambasadoren për të arriturat në sektorin e bujqësisë gjatë vitit 2015 dhe prioritetet për këtë vit.