Drejtoresha Ekzekutive e AZHB-së ne takim me Drejtorin Ekzekutiv te AZHBR-sëDrejtoresha e Agjencisë për Zhvillim të Bujqesisë në Kosovë u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Agjencisë pêr Zhvillim Bujqesor dhe Rural në Shqipëri, z.Olti Muzaka për të shkëmbyer përvojën në ngritje të kapaciteteve të Agjencisë për Zhvillim të Bujqesisë në Kosovë dhe përgaditje të akreditimit për fondet...
Publikohen listat e raporteve të përzgjedhjes të PZHR-së 2022Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural -Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar vlerësimin preliminar dhe tani janë bërë të ditur edhe raportet e përzgjedhjes për projektet që kanë aplikuar në skemën e granteve për Zhvillim Rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural...
NJOFTIM PËR FERMERËTPrishtinë, 7 korrik 2022 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2022, ku investimet përmes këtij programi kapin vlerën prej 26 milionë euro. Përmes këtij programi do të...