Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë bashkëpunimin e radhës me “Agrando”Kryeshefi i Agjenicës për Zhvillimin e Bujqësisë z. Ekrem Gjokaj priti në një takim pune përfaqësuesit e kompanisë gjermane “Agrando”, e cila merret me teknologji në sferën e agrokulturës (AgTech), dixhitalizimin e procesit të punës përmes blerjeve dhe prokurimit të fermerëve në Gjermani. Në këtë takim u diskutua për...
Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë në projekte të reja me GIZKryeshefi ekzekutiv i Agjenicë për Zhvillimin e Bujqësisë z. Ekrem Gjokaj ka pritur në një takim përfaqësuesit e Agjencionit Gjerman për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ), me të cilët ka diskutuar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, e në veçanti për mundësinë e bashkëpunimit në mes të AZHB...
Njoftim Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, njofton të gjithë aplikuesit, se ankesat (parregullësitë eventuale gjatë kontrollit në teren qoftë edhe gjatë konsultimeve të zyrtarëve të AZHB-së gjate gjithe periudhes), ju lutemi të adresohen në email-adresën ankesat.azhb@rks-gov.net.