Njoftim Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, njofton të gjithë aplikuesit, se ankesat (parregullësitë eventuale gjatë kontrollit në teren qoftë edhe gjatë konsultimeve të zyrtarëve të AZHB-së gjate gjithe periudhes), ju lutemi të adresohen në email-adresën ankesat.azhb@rks-gov.net.
Zgjatet deri më 12 korrik afati për aplikim për pagesa direkte dhe grante investivePrishtinë, 28 qershor 2019 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka vendosur që afati për aplikim për pagesa direkte/subvencione për kulturat bujqësore dhe projektet e zhvillimit rural/grantet investive për vitin 2019 për masën 101, për masën 103, për masën 302, për masën e ujitjes së tokave bujqësore dhe për...
InformatëTë nderuar fermer, Siq jeni të informuar MBPZHR -AZHB-ka lansuar thirrjen për aplikim për mbeshtetje përmes granteve investive për Programin e Zhvillimit Rural 2019 për të gjithë fermerët dhe ekonomitë bujqësore që duan të merrën me bujqësi dhe zhvillim rural që të aplikojnë në fondin prej 20,500,000.00 (njëzet milionë e...