Mbahet konferenca e 4-të e mjedrës në Kosovëhoqata nacionale “Mjedra e Kosovës” organizon konferencën e 4 të mjedrës me moton “Zhvillimi i qëndrueshëm dhe vizioni për të ardhmen e sektorit të mjedrës” të mbajtur në Prishtinë. Kjo konferencë e mbajtur ditë më parë, është mbështetur nga USAID-i dhe donatorët CARITAS dhe GIZ në Kosovë.
Publikohen listat e raporteve të përzgjedhjes të PZHR-së Prishtinë, 16 tetor 2019 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë (AZHB) ka përfunduar vlerësimin preliminar dhe tani janë bërë të ditur edhe raportet e përzgjedhjes për një pjesë të projekteve që kanë aplikuar në skemën e granteve për zhvillim rural të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural...