NJOFTIM PËR FERMERËT APLIKANTË PËR PAGESA DIREKTE Prishtinë, 25 gusht 2020 - Drejtoria e Kontrollit e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, njofton të gjithë fermerët për Pagesa Direkte që çdo ndryshim të gjendjes së masave aplikuese në masat – kulturat e aplikuara për subvencionim në MBPZHR – AZHB, të njoftoni me...
NjoftimPrishtinë, 20. Korrik 2020 – Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2020-2021 ku kjo përkrahje përmes projekteve investive do të jetë për fermerët në gjithë territorin e Republikës...
Njoftim për përfituesit e granteve të vitit 2019Prishtinë, 25 qershor 2020 – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë njofton të gjithë fermerët se pas lehtësimit të masave mbi menaxhimin e COVID-19. Ministri Besian Mustafa, ka shfuqizuar Vendimin Nr. 66/20 të datës 16 mars 2020 për pezullimin e përkohshëm të afateve për implementimin e projekteve përfituese të granteve të vitit 2019.
Pas lehtësimit të masave mbi menaxhimin e COVID-19, ministri Mustafa merr dy vendime të reja drejt përshpejtimit të pagesave të grantevePrishtinë, 16 qershor 2020 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa pas lehtësimit të masave mbi menaxhimin e COVID-19, përmes dy vendimeve të reja të cilat hyjnë në fuqi me datë 22.06.2020 (e hënë), inkurajon fermerët dhe agro-përpunuesit që të vazhdojnë me punën e tyre të pandalshme në implementimin...