Drejtoresha Ekzekutive e AZHB-së ne takim me Drejtorin Ekzekutiv te AZHBR-sëDrejtoresha e Agjencisë për Zhvillim të Bujqesisë në Kosovë u takua me Drejtorin Ekzekutiv të Agjencisë pêr Zhvillim Bujqesor dhe Rural në Shqipëri, z.Olti Muzaka për të shkëmbyer përvojën në ngritje të kapaciteteve të Agjencisë për Zhvillim të Bujqesisë në Kosovë dhe përgaditje të akreditimit për fondet...